Falla Platja Patacona - Camí de Vera

#sentalboraia

Història

La Falla Platja de la Patacona-Camí de Vera, va veure la llum un 8 de maig de 2008, va sorgir com d'altres falles, de la il·lusió i del fervor d'un grup d'amics per les festes falleres, en un barri nou quant a gent, però en un lloc com és Alboraia molt arrelat quant a tradició valenciana.

Com a anècdota destacar que érem un grup xicotet d'amics que vam anar integrant coneguts i que va resultar que aqueixos mateixos coneguts també es coneixen entre ells, demostrant una vegada més que les falles al llarg de la seua història sempre tenen el mateix començament, sorgeixen d'un grup d'amics. Els fallers d'aquesta comissió ens sentim privilegiats per estar envoltats de la mar, una mar que ens transmet aqueixa pau, tranquil·litat, calma i que sempre és font d'inspiració per a les nostres poesies.

Privilegiats també, perquè quan girem la vista cap a ponent vegem tota la nostra horta, verd, plena de cultius, creïlles, cebes, tarongers i com no sense oblidar-nos dels nostres camps de xufes.

I com no, privilegiats perquè mar i horta són banyats pel nostre sol, un sol solidari amb els valencians ja que ens regala sempre llum, alegria i felicitat, qualitats que es reflecteixen en la nostra manera de ser, una manera de ser que destaca pel sentiment de hermandaz, per la il·lusió i la motivació que en tot moment ens prodiguem entre nosaltres, fins i tot en moments d'adversitat o quan les forces flaquegen, perquè la nostra Comissió entén les falles des de l'afecte i perquè tenim la convicció que som tots de casa i com de la família.

És per això que hem de donar gràcies perquè la nostra falla es troba dins d'un paisatge digne de qualsevol quadre del nostre millor i més representatiu pintor, Joaquim Sorolla, i donar les gràcies també perquè els fallers que conformen la Comissió tenen tots un objectiu comú, treballar any rere any per obtindre unes falles inoblidables.

Galeria

Imagen;

5def880a0a085e70e23d1ec2,5def880a0a085e09963d1ec4,5def880a0a085ef6183d1ec5,5def880a0a085e6af33d1ec3

Falla Platja Patacona - Camí de Vera