Avís Legal

#sentalboraia

AVÍS LEGAL

Informació General

www.turismoalboraya.com, és un domini en internet de titularitat:

Tourist Info Patacona

Passeig Marítim, Plaza General Basset. Obert de l'1 de juny al 31 d'agost Horari: d'11 a 19 hores.

Tourist Info Port Saplaya

Passeig Marítim ,carrer Regatista Luís Sáiz Obert de l'1 de juny al 31 d'agost Horari: d'11 a 19 hores.

turismo@alboraya.com

El Ajuntament d'Alboraia, mitjançant aquest espai web, posa a la disposició dels diferents usuaris l'accés i utilització de serveis i informació referits tant al seu àmbit d'actuació com, si es dóna el cas, proporcionats per tercers.

Condicions generals d'ús:

Les presents condicions generals d'ús i navegació (d'ara en avant, les "Condicions"), tenen com a objectiu regular la relació entre el titular de la pàgina web, com a prestador del servei, i els usuaris que accedeixen, naveguen i gaudeixen del servei oferit (d'ara en avant, referit de manera individual com l'"Usuari" o de manera col·lectiva com els "Usuaris"). Si l'usuari continua navegant i fent ús dels serveis que oferim a través de la nostra pàgina web, aquest accepta sense reserves d'algun tipus, les presents condicions d'ús. El titular de la pàgina web es reserva el dret de modificar les presents condicions en qualsevol moment i a la seua sola discreció, per la qual cosa aconsellem a l'usuari que les revise sovint.

Propietat Intel·lectual i industrial:

1. Protecció legal dels continguts: El titular de la Pàgina Web ho és també dels drets d'explotació de propietat intel·lectual i industrial de la Pàgina Web incloent tots els Continguts i elements de la mateixa (a títol enunciatiu, textos, imatges, àudio i vídeos) disponibles des de la Pàgina Web, així com dels quals haja allotjat en llocs de tercers bé perquè són de la seua propietat, bé perquè ha obtingut els drets oportuns per a la seua utilització. Igualment, el titular ha obtingut les autoritzacions oportunes relatives a drets d'imatge dels qui apareixen en la seua Pàgina Web. Queda prohibida la reproducció total o parcial, còpia o distribució del Contingut, sense autorització expressa per part del titular. En cap cas s'entendrà que l'accés i navegació de l'Usuari, implica una renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d'aquests drets per part del titular de la Pàgina Web. Així mateix, està prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, transmetre, usar, tractar o distribuir de qualsevol forma la totalitat o part dels Continguts i elements de la Pàgina Web per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb l'autorització expressa i per escrit del titular d'aquesta. Per tant, d'acord amb el paràgraf anterior, l'Usuari podrà, a més de visualitzar els Continguts i elements de la Pàgina Web, realitzar impressions, còpies o descàrregues dels mateixos sempre que tals accions estiguen dirigides exclusivament al seu ús personal i privat. Queda així mateix prohibida la utilització de les dades de contacte del titular (adreça postal, adreça de correu electrònic) per a l'enviament de qualsevol mena de comunicació comercial, llevat que prèviament es compte amb les necessàries autoritzacions conforme disposa la normativa aplicable.2. Marques i logotips associats: Les marques incorporades en la Pàgina Web pertanyen al seu titular o a tercers, comptant amb l'autorització d'aquests per al seu ús en la Pàgina Web. Els qui naveguen per la Pàgina Web tenen prohibit utilitzar aquestes marques, logotips i signes distintius sense l'autorització del titular o llicència d'ús d'aquestes.