Penitencial Hermandad del Santísimo Cristo del Perdón y del Santo Cáliz

#sentalboraia

Fundació

En 2005 un grup de persones que anteriorment havien estat lligades en l'apassionant món de la Setmana Santa, van decidir crear una nova Germanor en *elpueblo d'Alboraia i que avui, amb l'ajuda de moltes persones, especialment amb el consentiment del nostre Rector Rnd. D. José Vicente Olmos i del Vicari Rnd. D.Joan Ballester, el qual va col·laborar eficientment en el disseny de les vestas i l'estil de procesionar, per tot açò i sempre agraïts, s'ha complit una gran il·lusió, formant una germanor d'autèntic caràcter, on destaca l'austeritat i senzillesa en tots els seus sentits.

Imatge Titular

Santíssim Crist del Perdó

Els colors

Quan van decidir formar la germanor volien canviar l'estètica tradicional de la vestimenta. Joan, que en aquell moment era el vicari, els va orientar i finalment van decidir vestir amb túnica de cort franciscana amb caputxa de color marró.

Indumentària

Aquesta Germanor processiona amb una Túnica Marró a caputxó, sandàlies marrons i bàcul ressaltant en la seua part superior l'emblema de les tres creus de la Germanor.

Personatges

Ecce Homo i Verge Dolorosa.

Música

Aquesta Germanor Penitencial, processiona únicament al toc d'una gran timbala de so contundent.

Características de la Hermandad

El Crist del Perdó és portat a mans pels Germans Confrares. L'estil processional de la germanor es caracteritza per la serietat, el silenci, l'austeritat i el respecte.

En 2006, la Germanor del Stm. Crist del Perdó va inaugurar el seu Estendard, obra de l'Artista Sr. Francisco Martínez Yagüe, inspirat en un retaule de nobles fusta amb un Crist d'estil *Neo-Romànic al centre del nostre Retaule, va ser beneït el mateix dia del trasllat de la Germanor, en l'entrada principal del Cementeri Parroquial, sota la presència del Crist titular de la Germanor, oficiat pel Rnd. Sr. Joan Ballester el qual va presidir aquest acte amb la germanor amb una túnica idèntica però amb matís negre.

Dades Germanor:

  • Any de fundació: 2005
  • President: Enrique Peris Marco
  • Seu: Parròquia Asunción de Ntra. Senyora
  • Correu electrònic: phscperdon@hotmail.com

Galeria

Imagen;