El Machistre

#sentalboraia

En un exercici de preservació de la memòria cultural agrícola, arquitectònica i gastronòmica de València, en particular d'Alboraia, la Alquería El Machistre obri les seues portes perquè qualsevol persona puga conèixer millor la història d'or de l'horta valenciana.

L'Alqueria i el Museu

A través de les visites guiades a l'Alqueria i al Museu de la Xufa i de l'Horta, sentirà el bateig del Machistre i de l'Horta, des dels seus orígens fins als nostres dies. Coneixerà el nostre cultiu més singular, la xufa, i podrà formar part de l'elaboració en l'orxata, única en el món, ànima i premi de l'esforç de tot un poble.

L'Horta

Podrà passejar per les nostres hortes, on es desenvolupen cultius de temporada típics de la zona, i participar en diferents labors de la seua cura, conèixer els animals típics i la seua relació amb l'entorn o fins i tot practicar jocs populars i conèixer de forma activa el mètode d'elaboració de productes típics de la zona o adquirir-los en la nostra tenda.

Esdeveniments i Localitzacions

El Machistre és hui, a més, un lloc privilegiat per a actes culturals i socials, dotat dels elements tècnics i funcionals adequats per a la celebració de convencions i reunions de treball, esdeveniments socials i familiars respectant nostra més pura tradició.

Informació i Contacte

Partida de Masmardá, 51. Alboraia (València), 46120

655 570 761

info@elmachistre.es

http://www.elmachistre.es/

Galeria

Imagen;