Horta Viva

#sentalboraia

Horta Viva

Horta Viva naix en un moment complicat per a l'horta, l'any 2009, amb el propòsit de compartir la nostra passió, l'Horta de València i donar a conèixer al món aquest meravellós territori tan amenaçat. Durant aquest temps hem treballat per a tota mena de grups, tant d'oci i turisme com a centres educatius, organitzant amb èxit diverses activitats, especialment la ruta de la xufa a l'orxata, de la qual som pioners.

Especialistes en agricultura, hem fet el pas a altres zones agrícoles perquè volem fer valdre altres productes valencians com l'arròs, l'oli d'oliva o la taronja, a través de les nostres rutes d'agroturisme. El vi és una altra de les nostres passions, per açò us oferim activitats d'enoturisme i tastos de vins en llocs extraordinaris.

Després de més de vuit anys d'experiència, podem dir amb orgull que no ens equivocàvem en pensar que persones dels cincs continents podien gaudir realitzant visites guiades per l'horta i avui en dia seguim pensant que el millor està per venir, acompanya'ns!

691 093 721

https://www.hortaviva.net/

Galeria

Imagen;